Mõõdukuse lõks




Mõõdukus ei tööta kunagi kellegi jaoks.  See on luba teha asju, mis meile ei sobi.  Meie füüsilisele kehale ei meeldi "mõõdukus". Ometi juhib meie keha meie alateadvus ja teadvus – meie meel – mida saab vigastada või veenda tahtma midagi, mida meie füüsiline keha ei taha. Võime isegi kiinduda nendesse toitudesse või ainetesse, mida kasutame "mõõdukalt", et kaitseme neid oma elu eest, kuigi need kahjustavad meid.

Probleem on selles, et mõõdukust ei saa määratleda. Ehkki näete sõna "mõõdukus" definitsiooni, kui vaadata seda sõnastikust, peaksime nägema seda määratlematuna, kuna "mõõdukus" ei ole mõõdetav. See on reegliteta määratlus, sest see on igaühe jaoks erinev. Iga inimese piirangud on erinevad. Ühe inimese mõõdukus võib teise inimese tappa. See on tõsi, olenemata sellest, kas me räägime alkoholist, psühhedeelikumidest või isegi toidust. Keegi, kes on pähklite suhtes allergiline, võib kellegi teise "mõõduka" koguse pähklite tõttu surra.

Kuuleme, et toiduga seoses räägitakse palju mõõdukusest. Mõõdukalt toidu valimine sünnib teadmisest kuskil sügaval enda sees, et valitud toit ei pruugi olla ohutu, kui seda süüa palju või süüa pidevalt. Me kasutame terminit "mõõdukalt!", et anda endale luba seda toitu tarbida. Miski meie sees teab, et me ei peaks iga päev praetud ja rasvast toitu sööma. Või koogid, küpsised ja sõõrikud (võileivad ja piim - tõlkija lisa) iga päev. Või suurtes kogustes neid toite. Saame elus teada, et see ei ole parim valik ja võib põhjustada terviseprobleeme. Nii et me teeme seda "mõõdukalt". Mõõdukus on luba oma negatiivsete ihade rahuldamiseks või enesesabotaažiks.

"Mõõdukas joomine" on ka termin, mida kuulete sageli. Võib-olla kasutate isegi seda terminit. Kuid igaühe mõõdukus alkoholi suhtes on erinev. Me saame peita oma alkoholisõltuvuse sõna "mõõdukas" taha, justkui oleks see kilp, mis hoiab meid kahju eest.

Lihtsamalt öeldes on mõõdukus lõks.  Peame teadvustama, kuidas mõõdukus võib meid tagasi hoida tervenemast ja sellise tervise saavutamisest, mis oleks meile ette nähtud, kui laseme sellel oma otsuste tegemist juhtida.

Mitu tõrvatika mees on siis mõõdukas kogus? 😜 (tõlkija märkus)

Raamatutes Brain Saver ja Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes  https://bit.ly/MM-Brain-Saver https://bit.ly/MM-Brain-Saver-Protocols: jagab AW vastuseid tervise väljakutsetele -  ajupõletik, vaimne tervis, ajuudu, neuroloogilised sümptomid, ADHD, ärevus, OKH, depressioon, raskmetallid, Epstein Barr, krambid, borrelioos, sõltuvus, Alzheimeri tõbi, autoimmuun- ja söömishäired ning aju säästmise protokollid, neuroloogilise, autoimmuunse ja vaimse tervise puhastused ja retseptid, AW süveneb mõõdukuse lõksudesse, mis võivad selle meie tervisele kahjulikuks muuta. Jagab ka seda, kuidas meil tekivad igasugused sõltuvused, mitte ainult ilmselge sõltuvus alkoholist, narkootikumidest ja sigarettidest, ning kuidas mõõdukus võib isegi olla viis oma sõltuvuste peitmiseks või õigustamiseks.
Nendes raamatutes AW jagab täpselt seda, mida keha ja aju õitsenguks tegelikult vajavad, toite ja aineid, mis meile kahju tekitavad ning kuidas end mõõdukuse lõksust välja saada, mõistes tõde, kuidas  keha ja aju töötavad. Jagan ka seda, miks on nii lihtne teatud ainetest ja tegevustest saada haaratud, ja paljastab, kuidas nii paljud asjad, mis meile räägitakse, on tervislikud, isegi väikestes kogustes. Vaatame lähemalt ka kolme näidet selle kohta, kuidas ained, millest meile räägitakse, on kasulikud "mõõduka" psühhedeelse mikrodoseerimise korral, kofeiin ja alkohol – aju ja kehaga tegelikult suhtlevad. Nende teadmiste abil saate vabastada oma hinge mõõdukusest ja anda endale võimalus kasvada ja paraneda.

Love and many blessings