(Eeterlikud) õlid pahupool tõlge

 Eeterlikud õlid. Video https://rumble.com/vnsm1h-why-you-shouldnt-consume-essential-oils-and-how-safely-use-them.html kokku võttev tõlge, kiirtõlge (aga ikka võtab aega 🙈), lühitõlge.


Alkaline Water Machines (vee aluseliseks tegemise masinad) ei soovita üldse, hoiatab nende eest, väga kahjulikud.


MM räägib ka sissejuhatuseks, et nagu oli see õuna(siidri)äädika plahvatuslik soovitamine ja siis et see on kahjulik hammastele ja siis mõeldi välja õunaäädika kommid, inimesed närivad seda, veel kiiremini nüüd hambad lähevad katki. AW on ahastuses.


Eeterlikud õlid JAH, aga tingimuslikult.


Seespidiselt kahjulikud. Ei sobi tilgutamiseks suhu, vette/jookidesse segamiseks jne. See on ületarbimine.


Baasõlid, seal sees segud, kosmeetikas, igal pool mujal, keha peal, randmel, kaelal, huulel. Need õlid satuvad igale poole, diivanile, voodipesule, seintele, riietele, pesed, see ei tule kunagi maha see baasõli koos eõ-ga. See on köögi kapi peal, põrandal.


Ja selles tuleb hallitus ja sa ei näe seda. Hiljem hakkab seda lõhnana tundma, aga näha pole. See jõuab igale poole. Hallituse plahvataja on eõ koos baasõliga.





See on tänapäeva probleem. Vanasti nii eeterlikke õlisid ei kasutatud. See tugev marketing hakkas selles suunas 2010, edasi aina tugevamalt ja tugevamalt.9.03


Nüüd on nii, et eõ on igal pool sees, määrin seda igale poole jne.


Suur hallituse plahvatus tulevikuks 9.34.


Mida teha?


Võta kasutust kõvasti vähemaks. Vahetada välja mööblit/tekke, kui rahaliselt võimalus tekib.


MM ütleb, et ta ei taha kedagi ehmatada, ta on näinud väga mitmeid juhtumeid ja soovib inimesi hoiatada, kaitsta selle eest.


Pange eõ aurutajatesse, diffuseritesse, aga natukene, vähe, kui soovid steriliseerida õhku näiteks 11.44, nt kui on külmetushaigus. Mitte 24/7. 


Kui tahad seda lõhna terve toatäis, siis võta taim ja pane veega potti ja keeda pliidil (rosmariin, lavendel jms.)


Kõige hullem ja katastroofiline idee - eeterlike õlide neelamine. 13.20

Eeterlikud õlid ei olnud mitte kunagi mõeldud seespidiseks tarvitamiseks. Üli ärritav sisikonnale, sisikonna närve lõhkuv, need ei tervenda midagi, neelamiseks liiga tugevad. Üli ärritav maksale. Krambid, spasmid.


Uitnärvid (lühidalt ühendab aju ja sisikonda, seedeelundite töö jms) võivad paigast nihkuda. Ja kui neile midagi ei meeldi nad liiguvad paigast ära, nad ei taha liikuda, aga nad on nagu sunnitud seespidiselt tarvitatud eeterlike õlide tõttu. Nad on nagu omaette elavad olendid. Sümtomiks näiteks kitsas tunne rinnus. Nt kui inimesel on ärevus tasemel 1, siis EÕ seespidise tarbimisega saab selle viia tasemele 8. Sest uitnärv liigub paigast. 16.15


MM ütleb, et see pole diilerite/müüjate viga, vaid neil on lihtsalt väärinfo. Ja töötjad/firmad on heasüdamlikid inimesed. Siiski miljarditesse ulatuv äri. 


Aga MM tundus, et peab selle ikka välja ütlema, et vähemalt inimesed teaksid.


Eeterlikud õlid on mõeldud ainult kehast väljapoole kasutamiseks.


Vahet pole, millist baasõli kasutada, mistahes segud tekitavad hallitust.


Baasõlid on need, kuhu eeterlikke õlisid lahjendamiseks segatakse nt viinamarjaseemne, mandli, kookose jms.


Kui tahad kodu lõhnastada, pane ürdid potti erinevatesse kohtadesse.


Toob näite ka aktiivsöe seespidise tarbimise kohta, takistab igasuguse toitainete liikuvuse seedeelundkonnas, selle tarbimisega saab keha päris nälga jääda 19.48, isegi surra.


Chlorellaga sama. Kahjulik.


Eeterlikud õlid. Video II. Rohkem süvitsi minemine https://rumble.com/vnu1fh-essential-oils-critical-information-you-need-to-know-before-using-them-part.html. Tõlge. 


Eõ firmad (põhiliselt MLM*) ei austa eeterlikke õlisid ega ka neid inimesi, kellele neid eõ müüakse, sest nad jõuliselt suruvad neid peale. Tegelikult 1 väiksest pudelist eõ võib jätkuda ka 10 aastaks(!)


*MLM multi level marketing (rahvakeeli püramiidskeemid).


Aga see ei tähenda raha EÕ firmadele. Isegi komplektist võib mõnele inimesele terveks eluks.


Meile on õpetatud eeterlike õlide firmade poolt, et see on iidne ravi, läheb tagasi kaugele ajalukku. Sellel on ravivõimed. Aga mida ei mõisteta, et neil iidsetel aegadel ei olnud sellist tehnoloogiat üldse ega võimalusi, et külmpressida, aurutada või destilleerida välja seda õli.


Jeesus Kristuse jalgu määriti õlidega, aga see oli oliiviõli üritidega. Ja nii tehtud õli oli tol ajal üli kallis.


Eõ ei aurustu. See on õli, millel on erinevad komponendid sees.


Hallitust takistavad mõned õlid 9.17, mitte kõik, nt rosmariin. Seal õlis on fütokemikaalide kompleks, mis on viiruste vastane. Ning see ei ole aromaatne osa. See lahkub kiiresti.


MM lihtsalt teavitab, et EÕ firmad on kaotanud oma tee, vastutuse selle meeletu turundusega ja inimene ise peab seda tasakaalustama ja tarbima õigesti  eõ sid, üle kasutamine tekitab probleeme. 11.34


Eeterlikus õlis jääb alati alles õli. Sellele õlile langeb peale tolm. See juhtub alati 12.51

See õli on diivanitel, voodites, kappide peal, köögi kapi peal, tekkides, madratsites jne igal pool koos tolmu, liiva, mustusega JA #toidu osakestega. Mikro osakesed jäävad sinna õlisse kinni. Nende toidu osakestega hallitus algabki.14.18


See on sama ka igasuguste õlide määrimisega kehale, näkku kätele (kookosõlid, mandli jm muud õlid). 15.22

Hiljem videos MM ütleb, et sama on ka kätekreemid, näoseerumid, näokreemid, kehakreemid õlidega).


Nt oliivõli, mis seisab õhu käes kuu, paar nädalat või paar päeva võib saada hallituse, puutuda hallitusega kokku.

(Tõlkija mõtte arendus: kas ka rasvaga söögi tegemine? Rasv on ka väga lenduv, see võib samuti olla kogu elamises, köök-elutoad? Keha rasvad, toetad klaasile jääb rasva jälg, nii ka igale poole mujale?)


Üks variant kuidas end kaitsta, on ära pühkida üleliigne õli kehalt.


Kõrgematel t° pestes saab ka maha tekkidelt näiteks, aga see pidi üsna keeruline olema.


Soovitatakse naistele, et määri oma keha kreemid/õlid (kus sees on eõ-d) peale ja mine märja kehaga voodisse, et siis on su nahk niisutatud. Tegelikult inimene teeb endale karuteene, soosides hallituse arenemist oma magamiskohas. Eõ firmad ei austa eõ. Nad ei austa neid inimesi, kellele nad neid õlisid müüvad, neil on ainult raha silme ees.19.44. MM saab aru, et inimesed lihtsalt teenivad raha ja selles pole midagi halba, aga tee seda austusest, mida müüd ja austa neid inimesi, kellele sa seda müüd.

Eõ maailmas on see #kadunud.


Kui oled massaaži terapeut ja õlid on sinu maailm. Siis mis sa teha saad? Ütle oma klientidele, et nad peseksid peale massaaži õli maha kehalt.

Kui paned kohe riided selga, siis on su riided õlidest läbi ligunenud ja su auto (õlid vajuvad istmetesse), kui lähed peale massaaži koju. 37.32


Ja siis sul sajab natukene vihma autosse, kui aken jääb lahti, väljud autost vihmaga jms. Ja siis see vihm auto põrandal ja tekib hallitus ja see hallitus jookseb õlini ja sul on hallitus istmetel ja igal pool, kus õlid.


OLULINE: Pühi ära üleliigne õli (terapeut ja inimene ise). Siis ka kui mingi õli väga meeldib. Pane peale ja pühi jääk ära 👌

Kui ei pühi, siis jäägid jäävad ka lemmikloomade/laste peale (paitades, kammides, kallistades) 36.37

Vot seda peaks Eõ tööstus õpetama...


Pese riided tihedamini ja tekke. 40.43

Voodisse vett hülgav alus, et õlid ei läheks madratsi sisse.


Diffuser 1x #nädalas kui väga meeldib 42.59 Diffuser on kõige väiksem probleem õlide kasutamise juures. 

Kõige hullem on ikkagi see peale määrimine. 


MM toob välja, et vaata, mida need õlipõhised seerumid, kreemid jms. teevad su kehal. Kas nad üldse imenduvad või jätavad lihtsalt kihi nahale?


Sellest infost saab olla kasu neile, kes kannatavad krooniliste haiguste käes, kellel on tervise probleemid. See on hallituse nõuanne. 


MM pooldab diffuserid. Kui meeldib, siis ta paneks tilk piparmündiõli sisse ja hingata seda (või teha seda kellelegi teisele, kes vajab abi) külmetuse korral.


Akuutsete probleemide korral salvei, tüümian, rosmariin jms. diffuserisse 23.36. õhu puhastamiseks. Seda siis natukene, mitte 24/7. Puhastage oma diffusereid korralikult, sinna saab tekkida ka hallitus õlist.


Samas võib ka võtta poti, panna pliidile kuumutama ja panna sinna tüümiani sisse ja lasta aurul laiali minna.


Väidetakse, et eeterlikud õlid pole #õlid. #On #küll. Ja nad #mitte #kunagi ei aurustu. (Tõlkija märkus: kellel on eeterliku õli pudel. Kui õli saab otsa, kas see on steriilselt puhas sealt sees, või on pudelis, korgil mingi õline kiht? Igaüks saab ise üle kontrollida ja veenduda)


Eetelikud õlid hambapastades. Ok, sest pole hambapastat, kus neid pole, vähemalt me ei neela neid alla. (Tõlkija märkus: jäi mulje, et MM eelistaks, et poleks eõ hambapastades sees).


MM kasutab suuloputusvedelikku hammaste harjamiseks (tema soovituste lehel) 27.51


Kui on eõ puhastusained, siis ära kasuta neid igal pool, nt aint wc ja kraanikausi puhastuseks, et igal pool poleks õli jääke. Mujalt tee lihtsalt seebiga.


Uitnärv saab spasmitades paigast liikuda, kui ta põgeneb millegi eest (nt eõ seespidime tarvitus on liiga kange). 31.50

Uitnärv ei saa hakkama kangete aromaatsete õlidega. Šokeerija närvidele. Toksiin ja mürk närvirakkudele.

See ei ole oliiviõli rosmariini ürdiga. Seesamiseemne õli ürtidega nt. Sellises stiilis on närvidele ok.


Pesumasin läheb kiiremini hallitama, kui pesule lisada eeterlikku õli.


MM ütleb, et talle meeldib äädikas, õunasiidri äädikas #välispidiselt. Et sellega puhastada õli jääke (koos hallitusega), ka pesumasinast. Selleks on see väga hea.

Kõiksugused äädikad.


Toob näited, mis infot MM on välja andud ja ta vihkab seda osa oma tööst (negatiivse info välja andmine), sest inimesed saavad pahaseks. 


38.48. Vasknõud, vaskanumad. Inimesed ütlevad, et meie esivanemad kasutasid neid aastatuhandeid, need on head meile. Ei ole. Vanal ajal kasutasid inimesed neid ainult seepärast, et neil polnud (voolavat) puhast vett, allikavett ning neil ei jäänud lihtsalt muud üle. Vask on üli kahjulik. Ja siis inimesed püüdsid vihmavett nendesse anumatesse ja nad lootsid, et see on piisavalt puhas joomiseks. Aga ikkagi nad surid noorelt vase mürgistusse. 


Ta toob välja, et määrides mis iganes kogustes õli oma kehale ka eõ, siis 1 lonks vee aluseliseks muutmise masinast on hullem.


MM ei ole üldse eeterlike õlide inimene ja ta ei kasuta neid üldse 40.13