Hambajuure ravi tagajärjed


Juurekanal on hambajuures asuv peenike kitsas käik, milles kulgevad hambanärvid, veenid, arterid ja lümfisooned. Juurekanal ulatub pulbi tipust kuni juure tipuni. Sõltuvalt juurte arvust võib hambal olla 1 kuni 4 juurekanalit.



Must-valgel pildil on mikroskoobiga suurendatud hammas.
Igas hambas on umbes 5 kilomeetrit mikroskoopilisi torusid, mida kutsutakse dentiinituubuliteks. Nad on 1300 – 4500 nanomeeri (nm) suurused. 
Et mõista, kui väikesed need tuubulid on, siis näiteks inimese keskmise suurusega punane verelible on umbes 6000 - 10 000 nm suurune.

Dentiinituubulid on täidetud vedelikuga, mida arvatakse, et on taoline nagu seljaaju-/peaaju vedelik (ehk liikvor). 

Seetõttu, kui hambaarst "parandab" hammast, siis osad tuubulid lõhutakse ja kaetakse materjaliga, millega on hamba ainevahetus rikutud. Sellega on loodud sooduskeskkond ebasõbralike bakterite arenguks. Neid mikroorganisme ei saa desinfitseerida, vaid nad hakkavad põhjustama erinevaid terviseprobleeme.


Sõnaseletus
Kui puutuda kokku sõnaga "ravi", võiks eeldada, et mingi olukord tervendatakse, paraku allopaatiline meditsiin nimetab hamba juure tapmist eksitavalt hoopis hambajuure raviks. 

Samuti on allopaatilises meditsiinis "hammaste parandamine" eksitav väljend, sest koe tervendamiseks, ei lõhutaks seda abivahenditega veel rohkem katki.

Arstid suretavad hamba juuri, sest 
  • ei osata mittesoovitavaid baktereid hambast välja saada (täpsemalt öeldes, ei osata baktereid  sundida muunduma tagasi kehaga koostööd tegevateks bakteriteks ja/või lõpetada bakterite elutegevus, mis kehaga koostööd ei tee) 
  • ei osata normaliseerida lisarõhku 
  • ei osata tervendada hambaid
  • motiveerivad suured rahasummad
Röntgenpilt: elus hammas enne ja surnud
hammas pärast juurekanali"ravi"

Allopaatiline meditsiin väidab, et "hammas ei suuda ise paraneda". Hammas ei erine teistest eluskudedest. Kõik eluskoed on ise tervenevadkui neil on piisavalt toitu, vitamiine ja mineraale. Väidetakse, et hammaste puhastamine hoiab kaariese eemal. Hügieen on küll oluline, aga see oleks samane väide, et nahavähki saaks eemal hoida piisava pesemisega. Sellised kõrvalekalded tulevad organismi seest, kui tasakaal taastada, tervenevad ka haiged koed.

Siin on näitena ühest naisest termogrammiga tehtud pilt, kelle hambaid on ravitud hambaarsti juures. Termogramm ei kiirga (erinevalt röntgenist, mammograafist või ultraheliaparaadist) ja on üks ohutumaid ja odavamaid viise, oma ala ekspertidel, lõualuu infektsioonide kindlaks tegemiseks. Hambaarst Mark Wisniewski ja tema meeskond (USA) on välja töötamas bioloogilist protokolli, kus hinnatakse patsiendi seisundit (kes on saanud hamba"ravi") just termogrammi kasutamisega. Ta toob välja, et väga paljudel inimestel on lõualuu infektsioon, aga sümptomiteta (ei ole hambavalu, paistetust, valu lõualuus jne.). Ta toob välja, et inimestel, kes on saanud allopaatilist hamba"ravi" võib haigus avalduda mujal ja hoopis teisesena kui inimene eeldaks (kasvõi vähina). Seda saab uurida termogrammi pildiga.
Hambaarst Mark Wisniewski leiab, et kui "edukas" on juurekanali"ravi" peaks kontrollima just termogrammiga (mitte röntgeniga). Kliki pildil, et vaadata suuremalt.

Roheliste nooltega on näidatud infektsiooni leke lõualuust rinda











Inimeste kogemused: peale juurekanali"ravi" seletamatud ja ravimatud haigused aastaid, peale surnud hamba eemaldamist, probleemid kadusid. Täheldatatakse, et haigused on just sellel keha poolel, kus on probleemsed, katkised ja/või hambaarsti parandatud hambad.
Probleemid saavad olla väga erinevad: näiteks kõhuvalud, tsüstid, vähk, tursed, põletikud jne.

Lugemisvaramu:
Cure Tooth Decay: Remineralize
Cavities and Repair Your
Teeth Naturally with Good
Food
(otselink) - Hammaste
lagunemise ravi: Remineraliseeri
hambaaugud ja remondi oma
hambad naturaalselt hea toiduga
The Toxic Tooth: How a root
canal could be making you sick

(otselink) - Toksiline hammas:
kuidas juureravi võib sind
haigeks teha. Hambaarsti
Mark Wisniewski soovitus

Hiina meditsiini järgi: mis hammas on meridiaaniga seotud millise organiga:



Tere tulemast isetervendamise ajastu!

Allikad ja lisalugemist:
Hamba pilt tõlge

- Video miks mittejuureravi kasuks otsustada


- Intervjuu Dr Kulacz'iga

"Rami Nagel Cure Tooth Decay" video 

- Allopaatilise meditsiini kirjeldus juurekanali ravist

- Artikkel Dr Mercola siit
Hambajuur
HambaarsMark Wisniewski võimaldatud andmed
- Hambajuure ravi tagajärjed uurimus
- Inimeste kogemused ja pilt siit ja siit
- Pilt meridiaanid
- Hammaste tervendamine vitamiinide ja mineraalidega siin


Viimati uuendatud 23.07.2018