MM hammaste tervis Youtube Video tõlge-koond

Hammaste tervis lauasahtli kvaliteediga tõlge-kokkuvõte Medical Medium'i youtube videost


Medical Medium koos hambaarstide Dr. Masha Kogan, DDS & Dr. Virginia Romano, DDS YouTube video (1h 6+min), "vahu"vabamalt:



4:52 – vegan/taimne toitumine ei põhjusta hambaauke, hammaste probleeme, kaariest, vahet pole, mis toitumist inimene harrastab praegu või toitumisstiili, hammaste probleemid tulevad ikkagi seedimisüsteemist (soolestikust).

5:15 Hambad on ajakapslid, oluline on, mis sa sõid 20 a tagasi, mida sõid 15 aastat tagasi, kas inimesel oli maosisu tagasiheide 10 a tagasi või kestnud 10 a, seede probleemid võrduvad hammaste lagunemine öösel tuleb hape üles. Seal roiskub rasv, proteiinid 6:07 siis on ammooniumi gaasid suus, halb hingeõhk. Halb hingeõhk ei ole suuga seotud, kõik tuleb soolestikust 6:31 see on ammoniumgaaside üles tulemine. Igemete kahanemine sama lugu.

6:47 seepärast tasubki juua selleri mahla (vaata siit, kuidas käib), siis taastad maos vesinikkloriidhappe. 3 kuuga on juba tulemust näha. 3 kuud selleri mahla joomist ja suu enam ei haise.

Kui see ammoonium tuleb öösel üles, siis viib see pH alla ja halvade bakterite koloonia kasvab ja kasvab.


Sidruni veega saab samamoodi pH-d neutraliseerida. Sidrunivesi uhab läbi maksast 8:19 toksiinid, maks töötab öö läbi ja sidrunivesi uhab need toksiinid välja.

9:26 mineraalide puudus. Ravimites, ab sees on metallid, mitte ainult elavhõbeda plommides 11:02. See lõhub suu immuunsüsteemi, lümfisüsteemi, üld immuunsüsteemi ja maksa koguneb suur hulk metalle ja mujale kudedesse. 11:21 see nõrgestab hambaid, need ei saa püsida tugevad. Need kogunenud metallid tühistavad mineraalide toime. Mineraalid on jääknähtudes (trace amounts) metallid, aga head, mida kehal vaja. Kehas on alumiinium, elavhõbe jm toksilised metallid ja need reageerivad meie endi 11:49 jääkmineraalidega, need jääkmineraalid on osa meie hammastest.

Hambad on siis ikkagi ajakapslid, kui suures mineraalide puuduses olid lapsena ja kui suures mineraalide puuduses olid sinu vanemad. Beebi keha üsas olles kasutab ema mineraale skeleti või hammaste üles ehitamiseks või ema keha otsustab, et beebi jääb vajaka ja jätab need mineraalid emale, sellest siis lapsel nõrgad luud või hambad. Söö rasedana kindlasti puuvilju.

Mis hambaarst siis sulle seal kabinetis üldiselt räägib? Levinud on, et kõik kommi suhkur ja tsitruselised on halvad suhkrud, puuviljad on on paha. Aga tegelikult puuviljades olev suhkur ehitab üles keha glükoosivarud.

Aga ikkagi on levinud teooria 14:03, et suhkur põhjustab hammaste probleeme. Hambaarstid ütlevad, et näevad inimesi nii palju kes on terve elu suhkruga komme söönud, halbu suhkruid ja neil pole ühtki probleemi hammastega. Hambaarstid seal videos ütlevad oma patsientidele, sööge puuvilju, sealsed suhkrud on keha jaoks suurepärased. Need on suurepärased hammastele. Ei saa hammaste probleeme kui lutsutad sidrunit või apelsine mistahes koguses.

AW ütleb, et on näinud, et inimesed söövad tõelist jama, kooke, suhkrut, suhkrukuubikuid ja nende hambad on täiesti ok.

Tsitruselised on väga väga kõrge kaltsiumi sisaldusega 17:24, ükskõik, mis piirkonnas see apelsin kasvab, tsitruselised on su hammaste taastajad. Lutsuta sidruneid, apelsine.

Ja teine osa on C vitamiin 18:39 ja a
bstsess (mädakolle– keha vajab suuri koguseid C vitamiini, saad toidulisanditest, puuviljadest, joo palju apelselsini mahla, palju apelsine iga päev, selleri mahla ka ja abstsess läheb maha, kuigi ab ei aidanud. 20:03 kuigi AW rõhutab, et pole ab vastane, vaid kindlasti võime vajada neid mingil hetkel, aga me ei pea nende peale iga kord lootma. Soovitavad Vimergy C vitamiini. 
Lennukad kommentaar: meile kätte saadavamad Ester C Solgar, MM soovitas enne (LINK- 100 kapslit, LINK - 250 kapslit) ja liposoomne C vitamiin, täpselt selline nagu MM soovitab (LINK). 

Need hambaarsti seal videos puutuvad igapäevaselt kokku elavhõbedaga ning neil on selle näidud väga kõrged, teevad detox programmi, smuutit (vaata siit, kuidas käib) pikalt. Tavainimesel, kellel pole küll sellist kokkupuudet nagu hambaarstidel, neil on raskemetallid ikkagi ladestunud maksa, ajju. Tee ikka detox smuutit, et seda välja saada. 21:43.

Juure kanal. MM ütleb, et kui on juurekanalid suretatud ja on korralikult tehtud töö, inimesed on hirmul, et see põhjustab kroonilisi haigusi, vähki jm terviseprobleeme, et see on väärinfo, mis on siis alternatiivid – välja tõmbamine, suhu jääb tühi koht, implantaat või sild. 22:43 ehk siis oleks mingid metallid on suus. See ei pruugi olla ka hea lahendus, kui üldse hammast ei ole. See mõjutab lihaseid ja lihaste tonaalsust, tasub jätta oma hambad kindlasti alles (mis sest, et suretatud), implantaat samamoodi ei pruugi töötada.

Müstiline lõualuu valu 24:13 lähed sellega arsti juurde, see võib viia juurekanali suretamisele, mida ei olnudki vaja teha, siis võib see viia juurekanali protseduuri süüdistamisele, mida tehti, siis eemaldatakse hammas ja probleem ikka püsib – müstiline lõualuu valu. Ja isegi kui kõiki neid protseduure tehakse puhtalt 24:37. Ja siis tuleb hiljem välja tegelik diagnoos – kolmiknärvipõletik. AW räägib, et on näinud ideaalselt heade hammastega inimesi ja nad on lihtsalt valudes ja nendel inimestel tõmmatakse lihtsalt korralikke hambaid põhjuseta välja, vaja leida hoopis õige hambaarst, võib olla käia mitmete juures. Kolmiknärvipõletik on vöötohatise viirus - müstiline lõualuu valu. On ju olemas mitte lööbega vöötohatise vorme. See saab mõjutada edukalt näo närve. Isegi Belli paralüüs (ühe näopoole närvide halvatus) saab anda ka burning gums (kuidas eesti keeles öeldakse?) see on ikkagi vöötohatise viirus, esimeses raamatus (LINK) kirjeldab täpsemalt ning sealt leiab ka lisandid, mida võtta.


Lennukad kokkuvõte MM I raamat peatükk 11 vöötohatise viiruse toidud ja lisandid.
Ideaalsed toidud, millele keskenduda, on metsmustikad, kookospähklid, papaiad, punase koorega õunad, pirnid, artišokid, banaanid, bataat, spinat, spargel, salat (sordid, mis on lehed ja sügavrohelised või punased), rohelised oad ja avokaadod.

Taimed ja toidulisandid (meile Eestisse kättesaadavatest parimaid valikuid): 

  • ALA e. Alfa-lipohape (LINK) - antioksüdant, mis parandab ja tugevdab närvisüsteemi, mis on kahjustatud vöötohatise viiruse poolt.
  • Magneesium (malaat vormina LINK ja glütsinaat LINK) - vähendab põletikku ja rahustab närve, mis aitab peatada paistetust või spasmideks arengut. Magneesium toetab ka kahjustatud närvide lähedal asuvaid lihaseid.
  • Väävel (MSM LINK) - taastab närvid, mis on tihenenud põletiku tõttu, et taastada närvide terve elastsus ja paindlikkus.
  • B12 vitamiin (vormidena metüül- ja/või adenosüülkobalamiin, raske turult leida, praegu parimad valikud mõlema vormiga on kas B kompleksina LINK või B12 eraldi, aga saatmine ja toode ise päris kallis hinnaklassis LINK) - parandab ja tugevdab närvisüsteemi piirkondi, mida viirus on kahjustanud.
  • Omega 3 e. EPA ja DHA taimne eikosapentaeen- ja dokosaheksaeenhape (LINK) - parandab ja tugevdab närvisüsteemi piirkondi, mida viirus on kahjustanud. Soeta kindlasti taimne (mitte kalapõhine) versioon.
  • Lobelia (LINK leidus ainult seguna puhas, ainult selle taimega olid alkoholi baasil tinktuurid, mis pole head valikud. Variant osta seemned ja ise kasvatada LINK) - tapab viiruse sellega kokkupuutel.
  • Lõhnav neitsikummel Tanacetum parthenium (LINK), ei ole meile tavatuntud kummel, vaid teine sort - vähendab närvisüsteemi põletikku.
  • California poppy Eschscholzia californica (seemned ise kasvatamiseks LINK) - vähendab põletikku ja rahustab närve, mis aitab peatada närvide turset või spasmide teket.
  • L-lüsiin (pulber LINK või kapslis LINK) ja lagritsa juur (teena LINK, tinktuur LINK - kahjustab väga tõhusalt viiruserakkude liikumis- ja paljunemisvõimet.
  • Tsink (LINK) - alandab põletikulisi reaktsioone vöötohatise viiruse tekitatavale neurotoksiinile.
  • Seleen (LINK) - ehitab üles kahjustunud närvid naha lähedal.
  • Nõgeselehed: vähendavad vöötohatise lööbe valu ja põletikku.

29:09 – juurekanalid, iga hambaarst süüdistab juurekanalisse jäänud baktereid, et seal arenevad halvad bakterid, ei, need bakterid ei põhjusuta kroonilisi haigusi, neid on seal nii vähe.see ei ole võimalik. Need ei saa toota neurotoksiine, närvivalusid, kroonilist väsimust ja mud haigusi nagu SM, ekseem, psoriaas, reumatoidartriit, sõrmede torkimine, valusid igal pool kehas, tikid, spasmid, luupus, hashimoto, kilpnäärme probleemid jms. Borrelioos, depressiooni, ärevust 30:14, et kui suretatud juure kanalit süüdistada nendes eelnimetatud häirete põhjustamises, täielik jama. 31:21 (need on viiruslikud).

32:45 hammaste tundlikkus. See ei tähenda, et hambas oleks probleem. Et see tuleb rohkem igemest, närvidest, see pole toit, mis seda tundlikkust põhjustab, see pole sidruni vesi, mis seda põhjustab, see pole toidud või suhkur, need on tundlikud närvid. On vaja teha viiruse vastast protokolli. See on midagi 
viiruslikku.

Võib olla EBV, madala tasemega viirused, kõrge tasmeega viirused, variatsioone on 60, erinevad harud, liigid, kõigil on need päästikud sees. Vahet pole, kas oled 20, 30 40 jms. tee antiviiruslikke protokolle.

Nt HHV-6, begler viirus, HHV 7v 10 11 12 13 ja mida pole veel avastatud, mutatsioonid, viroloogia on alarahastatud. 35:21 praegu on hoopis popp võtta suund, et see on mikrobioomist, candidast (väärinfo).


antiviral protocol MM IIIr lk 191, ch 22

Mida süüa?
Artišokid - aitab vähendada EBV kasvu ja kaitsta EBV eest. Kilpkaitse kilpnäärmele.
Aloe Vera - viirusevastane, aitab maksa puhastada pestitsiididest, loputab välja toksiinid vereringest ja kehast. Toetab neerupealseid ja viib välja radiatsiooni kilpnäärmest.

pooleli lk 194.
36:36 kas eemaldada elavhõbeda plommid või mitte? 15-35 a vanad elavhõbeda täidised, see on olnud pikaajaline halbade bakterite vohamine, nende metalliühendite korrodeerumine, need täidised ise tõmbavad hambast eemale ja hakkab vohama kaaries selle plommi all, kui täidis on defektne, tasub see kindlasti eemaldada, kui see on aga korralikult kinni, ei pea seda eemaldama. Isegi kui inimene on krooniliselt haige.

37:44 AW räägib, oli aasta 1991 ja esimene inimene tuli tema vastuvõtule ja tal oli terve suu täis elavhõbeda plomme, need olid värsked, ei korrodeerunud, siis hakkaski just 90date alguses levima info, et laske kõik välja võtta, need on väga pahad, see ongi kõigi sinu haiguste taga, see vaene naine ja siis lasi enne AWga kohtumist kõik need välja võtta, kõik, kunagi, mitte kunagi ei tohi neid kõiki korraga eemaldada. Siis pandi talle muud täidised, ta oli haigem kui iial varem. Tal soovitati need uued täidised eemaldada, kuna tal oli kroonilise väsimuse sündroom. Aga see sümptom oli hoopis EBV. Kõik see elavhõbeda aur läks tema keha süsteemidesse, see aga toitis viirust veel enam, et jätkus kroonilise väsimuse sündroom, see läks veel hullemaks, neid ei olnud üldse vaja tal välja võtta, nüüd oli ta haigem ja siis võeti need plommid välja, mis 90 nendatel pandi ja pandi talle uuesti elavhõbeda plommid tagasi, tõeline põrgutee. Soovitas naisele antiviiruslikku programmi, selleri mahla, raskemetallide detox smuutit, antiviiruslikku lisandeid nagu nagu sidrunmeliss (Lennukad kommentaar, meile kättesaadavad: LINK, alkoholi vaba tinktuur teiste taimedega või tee LINK), siis EBV viidi põlvili selle programmiga. Kui inimene on terve ja korras võib välja võtta elavhõbeda täidiseid ühe korraga 2-3 tükki. 40:46

Ja kuu aja pärast jätkata, kõik oleneb enesetundest, soovitab koriandrit, mustikaid, hea hambaarsti on väga oluline. Tasub kasutada hambaarsti valimisel tunnetust, kogemust ja intuitsiooni.

Viiruslikud sümptomid veel – tinnitus e. kõrvades vilistamine, mustad sõõrid silmade ümber, võrkkesta irdumine, fibromüalgia (närvivalud), müstiline väsimus jne, polutsüstilised munasarjad, ärevus, rahutus, depressioon, luupus, borrelioos jne jne. Alguses oli med ringkondades, kuidas borrelioos on bakteriaalne haigus, nüüd MM info tõttu pandi see viirusliku hulka, et see on autoimmuunhaigus, see on nüüd müstiline, ei tea, mis seda põhjustab. Psoriaas, ekseem, viiruste üleküllus, siis see on seotud hammastega nii, et kaotad oma immunsüsteemi, kaotad mineraale, maks läheb käest ära, vesinkkloriidhappe kontsentratsioon väheneb ja siis hambad lagunevad. 45:03.

Kunagi ei süüdistata loomsete proteiinidega toitujaid hammaste nõrkuses, ikka on näpuga näitamine veganite või taimetoitlaste poole, muid toitumisi ei süüdistata, keto, paleo jne, aga veganid saavad nuhelda, kuigi see pole üldse toitumisega seotud. Videos olev seltskond avaldab toetust veganitele. Veganism ei põhjusta veresuhkru kõikumisi, see on hoopis viirustest, bakteritest. Lihtsalt ei joonud selleri mahla! See võtab pikalt aega.

48:33 kui tihti peaks hambaarsti juures käima hambaid puhastamas, mitu korda aastas? Hambaarstid videos: Vali endale usaldusväärne hambaarst, mõni inimene tuleb puhastusse 2x aastas, mõni 3x aastas, mõni 4x aastas, kuidas, kellegi vaja, kui on suur kogus baktereid ja viiruseid ja soolestiku tervis pole hea, me näeme patsientide igemeid taganemas ja me peame seda monitoorima. Ja kui suu tervis on paranenud, siis ei pea nii tihti enam käima, siis käi nt 2x aastas. 


Hambaarstide maastik on muutumas

49:51, mõned ütlevad, et mul ei ole kehas mingeid raskemetalle, kas sa said hammaste fluorideerimist? Lapsena, millalgi? Fluoriid on alumiiniumi kõrvalprodukt, see on neurotoksiin (Lennukad kommentaar: tundub, et nad räägivad ka hambapastades leiduvast fluoriidiist, mis on siis Na fluoriid) siis on ajus raskemetalle sees. See on lihtsalt üks viis saada raskemetalle (fluoriidi teraapia). Nüüd on hambaarstide tegevusvaldkonnas sammud eemale fluoriidi teraapiast, sest nähti, et see ei aidanud midagi tegelikult.

Probleemid on mitte selles, et keha ründab ennast, vaid viirused ja raskemetalid 52:39. Fluoriidi teraapia aktiveerib viirused, streptokoki jms.

Ikka veel kasutatakse fluoriidi teraapiat ja elavhõbeda plomme ka tänapäeval. Ei tasu langeda lõksu ka loodusliku fluoriidi teooriale, see pole ka lahendus fluoriidile.

55:09 igeme haigused. Kuidas hoida oma igemeid korras, et nad ei taanduks jne? Kas mingite toitude vältimine aitab? Hambaarstid videos: igeme haigused on kindlasti seotud seedeelundkonna tervisega. Nad räägivad, et näevad seda kogu aeg, sama ka luu degenereerumisega, kui sööd palju töödeldud toite ja muid toite, mis pole su kehale head, see viib keha pH alla, inimesed joovad 6 tassi kohvi päevas, toidu asemel joovad kohvi ja vähem sööki siis päevas, see loob probleeme tulevikku, kõik see on nii happeline, paari aasta pärast on näha. Aga šokolaad? See sisaldab ka kofeiini, tugev stimulant, põhjustab suurt adrenaliini vallandumist ja see põhjustab hammaste lagunemist. A
drenaliin kahjustab hambaid. Inimesed, kes on stressis ja on kaotanud oma elus, tööstress ja siis hambad lagunevad ja igemed on ka haiged, lein. AW räägib, et tema esimeses raamatus ta käsitleb 56 erinevate adrenaliini tüüpi, et adrenaliin pole ainult 2 komponendist koosnev nagu nt kortisool ja endorfiinid. Adrenaliin on nii karm kehale. 59:00

Isegi sport on kahjulik, kui see võtab vormi, et toimub adrenaliini baasil (keha lõhkuja sh hammaste). See on nii lõhkuv, luude lõhkuja, see läheb läbi luukoe
, areneb nt osteporoos. Ja siis ongi hambad ajakapsllid, et see stress, mis oli 4 aastat tagasi, adrenaliin käis läbi luude ja hammaste, lõhkus neid ja hiljem aataid hiljem avalduvad tulemused. Ja siis inimesed arvavad, et oo, see praegune toitumine, mida ma teen on vale. Selleri mahla tasub juua, et päästa end adrenaliini sööstude eest, metsmustikaid jm. toidud. Ja tasub hoida kindlasti eemale mida "mitte süüa toitudest" (vaata siin nimekiri kõige lõpus). Arstid videos soovitavad, mitte süüa muna, kana, nad on kohe vahet näinud, kui neid mitte süüa ja lisada menüüsse detox smuuti. Soovitavad, et alusta väikselt - hakka tegema selleri mahla, jäta välja munad. 
Piimatooted toidavad viirusi, gluteen samamoodi, söö loomseid proteiine, kui tahad.



 Hambad, kõik saavad puuritud, podcasti ülevade

 13./14. juulil 2022� 
 Kuidas kaitsta hambaid, et need aja jooksul laiali ei laguneks?�Ükskõik kuhu lähete, inimesed ütlevad, et suhkur hävitab hambaid
 See paneb inimesed puuviljadest eemale hoidma
 ära lange puuviljahirmu lõksu
 Puu on aluseline
 Suhkur ei ole hammaste probleemide põhjuseks
 Sööme palju happelisi toite, mis ei lagune maos hästi
 See puudutab seda, mis toimub teie kehas
 Me kaitseme oma hambaid sellega, kuidas me kaitseme keha
 Ammoniaak hiilib öösel suhu
 Ammoniaak, seedimata rasv ja valk, hiilib öösel suhu nagu tont
 Ja võib liikuda läbi luu
 ammoniaak võib inimeste hambaid väga kiiresti lagundada
 Suhkur pole probleem, vaid see, millega suhkur on
 Nagu rasv�Šokolaadikook ei ole ainult suhkur, vaid selles on palju rasva ja muid asju�Inimesed arvavad, et jäätis on liiga palju suhkrut, kuid probleem on jäätises sisalduvas rasvas�Inimesed küsivad, miks mu hambad ikka veel kukuvad  välja, kui ma kogu aeg hambaarsti juures käin
 Hambad on nagu ajakapslid
 Äädikas on viis hambaid väga lihtsalt hävitada
 Hammaste harjamine pärast puuviljade söömist ei aita�Puu on aluseline, nad ei kahjusta hambaid
 Äädikas on peidus paljudes asjades
 Hambaarst ütleb teile, et ärge sööge sidruneid, kuid nende operatsioonid on täis inimesi, kes seda ei tee
 Mürgised raskmetallid on päritud, need kanduvad edasi suguvõsast
 Sellepärast saavad kaks inimest süüa samamoodi, kuid ühel inimesel on suu õõnsusi täis
 mineraalide puudused on samuti päritud
 Olen näinud, et äädikas teeb inimestele palju kahju ja see ei aita, kui juua seda läbi kõrre
 Teie kehas võib tekkida atsidoos Selle peatamiseks ammutab teie keha kaltsiumi
 Ainus viis äädika kahjulike mõjude eest ära hoida on teie keha kaltsiumi ammutamine
 Äädikas hävitab teie mao näärmeid
 HCl on hea hape
 Kui teil on äädikat, võite olla kindel, et teil on probleeme hammastega
 paranemise ajal on hea huumorit omada
 25 aastat tagasi oli ainult jääsalat
 Teil peab olema palju erinevat tüüpi salatit, sest sealt saate mineraalaineid
 Me muutume nii happeliseks, et immuunsüsteem ei saa meie suud ja hambaid kaitsta�Sidrunivesi on teie suu tervise võti�Sidrunites sisalduv kaltsium on terve Notheri pallimäng
 keegi ütles, et sidrunivesi aitas mu igemete taandumisel�Allikavesi on loomulikult aluseline�Leeliselise vee masinad, jookske oma elu eest!
 Laste hammaste värvus on muutunud edasikanduvate mineraalide puuduse tõttu
 Toksiinide edasiandmine pole geneetiline
 Nad süüdistavad kõiges geneetikat, sest see on lihtne rakk
 Pered haigestuvad samasse haigusse, sest nad on kokku puutunud sama asjaga
 Inimesed söövad rasva koos suhkruga, kuid see on väga happeline
 Keegi teatas, et kahe kuu jooksul pärast sellerimahlaga loputamist kadusid mu hambaaugud
 Kui teil on haavandid, eemaldage oma dieedist gluteen
Ma tõesti kaalun tulnukate  episoodi tegemist!



***

LIKE AND SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS: http://bit.ly/1qJV43x In this episode, my two guests, Dr. Masha Kogan, DDS & Dr. Virginia Romano, DDS, and I discuss all kinds of important dental health topics including gum and teeth health, mercury fillings, root canals, tooth sensitivity, teeth cleaning, fluoride treatments, and much more! We also discuss how they incorporate Medical Medium information into their lives and how it's helped them personally. You won’t want to miss this YouTube LIVE! I have more guests coming up, including people sharing their Medical Medium healing stories, doctors, dentists, health professionals, lab technicians, scientists, and some more surprise friends so be sure to subscribe so you're notified of future YouTube Lives. 


LEARN MORE FROM #1 NY TIMES BESTSELLING AUTHOR, MEDICAL MEDIUM ANTHONY WILLIAM: 
Bestselling Books: 
Medical Medium: http://bit.ly/BookDepository-Medical-Medium 
Life-Changing Foods: http://bit.ly/BookDepository-Life-Changing-Foods 
Thyroid Healing: http://bit.ly/BookDepository-Thyroid-Healing 
Liver Rescue: http://bit.ly/BookDepository-Liver-Rescue 
Celery Juice: http://bit.ly/BookDepository-Celery-Juice 

Radio Show: http://bit.ly/1KnExeh 
Free Healing Path Program: http://bit.ly/1pAX1ih 

CONNECT: 
Website: http://www.medicalmedium.com 
Free Course: http://www.medicalmedium.com/healingpath 
Facebook: http://www.facebook.com/medicalmedium 
Instagram: http://www.instagram.com/medicalmedium 
Twitter: http://www.twitter.com/medicalmedium 
Pinterest: http://www.pinterest.com/medicalmedium  

Disclaimer: https://www.medicalmedium.com/medical-medium-disclaimer



Viimati uuendatud 15.02.2020